ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Solucions de pladur i guix laminat a Barcelona

A Reformes Iron comptem amb una dilatada experiència en el sector de la reforma. Estem especialitzats en la instal·lació de sistemes de guix laminat; Envans i trasdossats de Pladur, Falsos sostres de Pladur, Falsos sostres desmuntables, aïllaments tèrmics, insonoritzacions, etc.


Els materials emprats a l'obra tradicional per la seva composició, dimensions, formes i processos d'elaboració contribueixen a augmentar el risc de danyar paviments, revestiments i instal·lacions.


Reformar o rehabilitar amb els sistemes Pladur només ofereix avantatges;


En reformes localitzades en què s'hagi d'accedir per zones que no seran intervingudes, s'accedirà amb materials industrialitzats completament inerts i sense humitat, que no afectaran gens ni mica paviments, revestiments i instal·lacions que no s'hagin de veure alterats per les obres. Per això els sistemes Pladur solen conèixer-se col·loquialment com a “obra seca”.


En reformes integrals obtenim els mateixos avantatges de l'obra seca que també s'ofereixen en reformes localitzades:


● Procés constructiu senzill, amb pocs requeriments auxiliars (formigoneres, pastadores, etc.) i més rapidesa d'execució.

● Materials industrialitzats, poc pesats, fàcils de transportar i sense humitat.

● Productes finals amb altes prestacions a nivell tèrmic, acústic, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.