ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Instal·ladors de pladur i guix laminat a Barcelona

A Reformes Iron comptem amb una dilatada experiència en el sector de la reforma. Estem especialitzats en la instal·lació de sistemes de guix laminat; Envans i trasdossats de Pladur, Falsos sostres de Pladur, Falsos sostres desmuntables, aïllaments tèrmics, insonoritzacions, etc.


Els materials emprats a l'obra tradicional per la seva composició, dimensions, formes i processos d'elaboració contribueixen a augmentar el risc de danyar paviments, revestiments i instal·lacions.


Reformar o rehabilitar amb els sistemes Pladur només ofereix avantatges;


En reformes localitzades en què s'hagi d'accedir per zones que no seran intervingudes, s'accedirà amb materials industrialitzats completament inerts i sense humitat, que no afectaran gens ni mica paviments, revestiments i instal·lacions que no s'hagin de veure alterats per les obres. Per això els sistemes Pladur solen conèixer-se col·loquialment com a “obra seca”.


En reformes integrals obtenim els mateixos avantatges de l'obra seca que també s'ofereixen en reformes localitzades:


● Procés constructiu senzill, amb pocs requeriments auxiliars (formigoneres, pastadores, etc.) i més rapidesa d'execució.

● Materials industrialitzats, poc pesats, fàcils de transportar i sense humitat.

● Productes finals amb altes prestacions a nivell tèrmic, acústic, etc.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.