ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Reformes de naus industrials a Barcelona

Reformes de naus industrials a Barcelona, ​​reformes integrals d'habitatges i empreses, especialistes en disseny d'interiors, rehabilitació d'edificis, pintura i decoració, Reformes Iron aporta tot allò necessari per dur a terme el seu projecte, tant per reformes totals com parcials .


Fem tot tipus d'instal·lacions generals, electricitat, instal·lacions d'aigua i gas, calefacció, climatització, projectes d'il·luminació per a naus industrials. Reparacions i manteniments per a naus Industrials i Polígons.


La nostra llarga experiència en el sector, reformant i condicionant Indústries, ens permet oferir resultats sempre satisfactoris i amb un ampli ventall de possibilitats, adaptant-nos a les darreres tendències en interiorisme i decoració.


Reparacions, rehabilitacions, instal·lacions i manteniments


Si necessita una reparació urgent, truqui'ns acudim com més aviat millor, així com qualsevol tipus d'instal·lació o manteniment periòdic.


Servei urgent les 24 horesReformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.