ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Paleta a Barcelona

Paleta a Barcelona, ​​molts anys realitzant projectes de reformes integrals amb la garantia de la satisfacció dels nostres clients. Entenem les obres de reforma com una feina molt personalitzada, gairebé artesanal. Treballem a partir d'una selecció de col·laboradors, fabricants, industrials, materials constructius i tècniques de treball concretes.


Tenim la capacitat de realitzar treballs de reforma integral a qualsevol tipus d'habitatge o local comercial. El nostre equip d'interioristes a Barcelona ha dut a terme reformes integrals a pisos de tota mena: grans i petits, loft, dúplex i àtics a la ciutat. A més, hem realitzat la reforma integral de nombrosos locals comercials de sectors molt diferents com a restauració, moda, alimentació… També la reforma integral d'oficines i despatxos, ja sigui a peu de carrer o en edificis.


Fem treballs de reformes i rehabilitacions de:


- Pisos i Apartaments

- Habitatges unifamiliars

- Cases o masies

- Edificis empresarials

- Locals o magatzems

- Oficines

- Centres de negocis

- Naus Industrials

- Comerços


Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.