ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Reformes de locals comercials a Barcelona

Reformes de locals comercials a Barcelona, ​​són projectes basats en les necessitats de les Empreses, dissenyem espais únics i personalitzats, funcionals i inspirats en la marca comercial i la imatge dels nostres clients, adaptant-nos a cada sector empresarial.


La nostra llarga experiència al sector, reformant i condicionant locals i comerços, ens permet oferir resultats sempre satisfactoris i amb un ampli ventall de possibilitats, adaptant-nos a les últimes tendències en interiorisme i decoració.


- Rehabilitació parcial o total

- Reparacions i manteniments

- Disseny i interiorisme

- Gestió de llicències d'obertura

- Instal·lacions generals

- Pintura i decoració


Per Reformes Iron, és molt important garantir la satisfacció del client i poder complir amb qualsevol projecte o servei que ens demani el client, dins del sector de les reformes i instal·lacions generals.

Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.