ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Reformes a Parets del Vallès

Reformes a Parets del Vallès, reformes integrals dhabitatges i Empreses, especialistes en disseny dinteriors, rehabilitació dedificis, pintura i decoració, Reformes Iron aporta tot el necessari per dur a terme el seu projecte, tant per reformes totals com parcials.


Fem tot tipus d'instal·lacions generals, electricitat, instal·lacions d'aigua i gas, calefacció, climatització, projectes d'il·luminació per a llars i empreses. Reparacions i manteniments per a comunitats de propietaris i administradors de finques.


Reparacions, instal·lacions i manteniments


Si necessita una reparació urgent, truqui'ns acudim com més aviat millor, així com qualsevol tipus d'instal·lació o manteniment periòdic.


Servei urgent les 24 hores


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.

Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Espais petits, reformes de pisos integrals, instal·lacions generals del llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes d'habitatges a Barcelona


Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.