ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Pintura i decoració a Barcelona

Tenim una àmplia experiència en treballar amb tots els tipus de pintures existents: plàstica, ecològica, tremp, esmalt, poliuretà, antihumitat, anticorrosió, vernissos...


Independentment del tipus de pintura que utilitzem el nostre principal objectiu és oferir sempre acabats de la màxima qualitat possible. Ja sigui amb pintures bàsiques com el tremp, plàstiques o pintures més difícils com estucades o esmaltades, la nostra política és utilitzar només marques de qualitat. D'aquesta manera aconseguim una feina perfecta i duradora, a més de la màxima satisfacció del client.


● Plàstica

● Ecològica

● Esmalts

● Poliuterà

● Anti Humitat

● Anti Corrosió

● Vernís


Els nostres clients sempre se sorprenen per poc que triguem a pintar-los el pis, i és que la nostra experiència i professionalitat ens permet pintar pisos de forma molt optimitzada, però sense descuidar la qualitat, que és el més important per a nosaltres i per al client.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.