ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Restauració de patis de llum

Rehabilitació de patis interiors a Barcelona, Tarragona, Girona, solucions per a comunitats de propietaris, administradors de finques, habitatges i Empreses en general. Aplicant sempre productes i revestiments d'alta qualitat i durabilitat.


Treballs de qualitat per a qualsevol aplicació en murs, parets o patis, restaurant aquestes zones amb resultats professionals en cadascun dels nostres projectes.


Els nostres treballs, sempre resulten amb acabats excel·lents, utilitzant productes d'alta qualitat, resistència i durabilitat, molt important per a aquests espais que pateixen del desgati diari, per la influència climàtica externa o interna.


Reformes Iron, empresa experimentada al sector, ofereix serveis per a Empreses, particulars, Comunitats de Propietaris, Organismes Oficials i a nivell industrial. Cobrim cada tipus de treball amb les millors eines i material, que s'adequa més a cada superfície, servei decoratiu, tractament de superfície, per a zones interiors o exteriors d'habitatges o Empreses.


Especialistes com a Empresa de pintors per a patis interiors a Barcelona, treballant façanes o qualsevol superfície, que requereixi una restauració o manteniment puntual.


Treballem complint terminis, cuidant la neteja, el més mínim detall i buscant sempre com a objectiu, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.