ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Reformes integrals a Barcelona

Reformes Iron ofereix als seus clients projectes de reformes integrals amb una garantia de satisfacció del 100%. Entenem les obres de reforma com una feina molt personalitzada, gairebé artesanal. Treballem a partir d'una selecció de col·laboradors, fabricants, industrials, materials constructius i tècniques de treball concretes.


Tenim la capacitat de realitzar treballs de reforma integral a qualsevol tipus d'habitatge o local comercial. El nostre equip d'interioristes a Barcelona ha dut a terme reformes integrals a pisos de tota mena: grans i petits, loft, dúplex i àtics a la ciutat. A més, hem realitzat la reforma integral de nombrosos locals comercials de sectors molt diferents com a restauració, moda, alimentació… També la reforma integral d'oficines i despatxos, ja sigui a peu de carrer o en edificis.


Fem treballs de reformes de:


● Pisos i Apartaments

● Habitatges unifamiliars

● Cases o masies

● Edificis empresarials

● Locals o magatzems


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.