ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Reforma de banys a Barcelona

Reforma de banys a Barcelona, posem al teu abast un servei de qualitat i professional en la rehabilitació o reforma del teu bany.


Treballs de demolició, paleta, fontaneria i subministrament de material i complements a molt bon preu.


Disposem d'una àmplia gamma de materials i equipament per adaptar l'espai a la darrera tendència ia gust dels nostres clients.


Reformes Iron, realitza reformes totals o parcials segons les necessitats, podent adaptar i barrejar materials innovadors amb banys antics, reparant i actualitzant el més urgent i imprescindible.


És molt habitual què en les reformes de banys, ens demanin canvi de banyera per dutxa, per la seva comoditat i funcionalitat.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.