ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Pintura industrial a Barcelona

Pintura industrial a Barcelona, Tarragona, Girona, recobriment de superfícies industrials de tota mena, solucions industrials, adaptades a cada Empresa i zona a tractar, segons la necessitat del projecte a realitzar.


Tractaments antigraffiti, antihumitat, tractaments impermeabilitzants, aplicació de pintura anticorrosiva, recobriments ignífugs, protecció per a dipòsits i cubetes, etc.


Prestem serveis a qualsevol sector industrial, automoció, sanitat, empreses de metal·lúrgia, alimentació, restauració, sempre aportant un servei de qualitat i professional.


Pressupostos i assessorament personalitzat, serveis d'aplicació i manteniment industrial.


Els nostres treballs, sempre resulten amb acabats excel·lents, utilitzant productes d'alta qualitat, durabilitat i resistència.


Cobrim cada tipus de treball amb les millors eines i material, que més s'adequa a cada superfície, servei decoratiu, tractament de superfície, per a zones exteriors, interiors o material i equips industrials.


Treballem complint terminis, cuidant la neteja, el més mínim detall i buscant sempre com a objectiu, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.