ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Pintura exterior a Barcelona

Pintura exterior a Barcelona, Tarragona, Girona, solucions per a superfícies exteriors, adaptades a cada empresa o particular, segons la necessitat del projecte a realitzar.


Pintem superfícies urbanes, façanes, tancaments, elements informatius corporatius en locals comercials i una infinitat de serveis més, segons la demanda dels nostres clients.


Pressupostos i assessorament personalitzat, en funció dels m2 i projecte i superfície a tractar.


Els nostres treballs, sempre resulten amb acabats excel·lents, utilitzant productes d'alta qualitat i rentables en funció de la superfície.


Reformes Iron, empresa experimentada al sector, ofereix serveis per a Empreses, particulars, Comunitats de Propietaris, Organismes Oficials i a nivell industrial. Cobrim cada tipus de treball amb les millors eines i material, que s'adequa més a cada superfície, servei decoratiu, tractament de superfície, per a zones exteriors d'habitatges, mobiliari urbà, Indústries o qualsevol edifici que necessiti dels nostres serveis.


Pintem habitatges, locals comercials, Indústries, Oficines, comerços, etc.


Treballem complint terminis, cuidant la neteja, el més mínim detall i buscant sempre com a objectiu, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.