ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Pintors de garatges a Barcelona

Pintors de garatges a Barcelona, Tarragona, Girona, solucions per a pàrquings, aparcaments de comunitats de veïns, pàrquings urbans, aplicant sempre a paviments i zones a tractar, materials d'alta qualitat i durabilitat.


Pressupostos i assessorament personalitzat, en funció dels m2 i projecte i superfície a tractar.


Treballs de qualitat per a qualsevol aplicació en estacionaments, amb pintura tècnica per a cada paviment, aplicació de pintura per a senyalització, cartells o rètols informatius, parets i superfícies a treballar.


Els nostres treballs, sempre resulten amb acabats excel·lents, utilitzant productes d'alta qualitat, resistència i durabilitat, molt important per a aquests espais que pateixen del desgati diari, per la influència mecànica del trànsit quotidià.


Reformes Iron, empresa experimentada al sector, ofereix serveis per a Empreses, particulars, Comunitats de Propietaris, Organismes Oficials i a nivell industrial. Cobrim cada tipus de treball amb les millors eines i material, que s'adequa més a cada superfície, servei decoratiu, tractament de superfície, per a zones interiors o exteriors d'habitatges o Empreses.


Especialistes com a Empresa de pintors per a Garatges a Barcelona i qualsevol estacionament, particular, comunitari, urbà o privat. Treballem complint terminis, cuidant la neteja, el més mínim detall i buscant sempre com a objectiu, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.