ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Lampistes a Barcelona

Fontaners a Barcelona, especialistes en instal·lacions d'aigua i reparacions que requereixin urgència.


Préstec servei a particulars, comunitats de veïns i tot tipus d'Empreses.


Es realitzen instal·lacions generals, localitzacions i visionat del problema a resoldre, substitució i arranjament de canonades i conductes, reparacions, avaries d'urgència i manteniments, treballem les 24 hores.


Disposem d'avançats equips i eines, que ens permeten resoldre els treballs a realitzar, aportant als clients tota la informació i assessorament al detall del servei que realitzarem.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.