ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Instal·lació trifàsica a Barcelona

Instal·lació trifàsica a Barcelona, les instal·lacions trifàsiques, compostes per 3 fases i tres corrents alterns que divideixen la instal·lació en diverses parts, per on es distribueix la potència de manera constant, aquest tipus d'instal·lacions elèctriques, tenen lloc majoritàriament, a Empreses, Indústries i Oficines, on se sol superar els 15KW de potència contractada.


Si un habitatge, utilitza múltiples aparells i equips, que requereixen més potència, també haurà de disposar d'una instal·lació trifàsica.


A totes les nostres instal·lacions, Reformes Iron, utilitza materials d'alta qualitat, per obtenir instal·lacions òptimes, professionals i duradores.


Aquest tipus d'instal·lacions són més cares i requereixen més manteniment i control, justament pel seu sistema de distribució en Indústries i Empreses.


En reformes Iron, realitzem tot tipus d'instal·lacions elèctriques, per a particulars, empreses, comunitats de propietaris. Expliqui'ns què necessita.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.