ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Instal·lació monofàsica a Barcelona

Instal·lació monofàsica a Barcelona, les instal·lacions monofàsiques, la majoria són domèstiques, són un tipus d'instal·lacions elèctriques amb únic corrent altern, potència de fins a 10KW i única fase.


Ens trobem amb aquest sistema de cablatge, en habitatges, cases, apartaments, tant per a noves instal·lacions, com reparacions i manteniments, sempre que el consum elèctric no superi la normalitat.


Aquest tipus d'instal·lacions són més econòmiques i de fàcil control gràcies a la distribució distribuïda cap a tots els aparells des de l'única fase.


En reformes Iron, realitzem tot tipus d'instal·lacions elèctriques, per a particulars, empreses, comunitats de propietaris. Expliqui'ns què necessita.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.