ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Fusteria d´alumini a Barcelona

A Reformes Iron som especialistes en fabricació i instal·lació de finestres i portes d'alumini, persianes, tancaments, baranes, divisions d'oficina, mampares de bany, sostres i sostres falsos d'alumini i reixes a Barcelona i rodalies.


Oferim els nostres serveis de fusteria tant a empreses com a particulars.


Comptem amb una gran xarxa de distribució i un extens catàleg de serveis.


La nostra prioritat és la satisfacció del client. Disposem d'un personal amb una àmplia experiència en el sector que et podran assessorar per satisfer les teves necessitats i així oferir-te el millor servei.


Controlem tot el procés, des de la fabricació fins al muntatge, per assegurar la màxima qualitat del producte i servei ofert.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.