ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Envernissats i lacats a Barcelona

Envernissats i lacats a Barcelona, Tarragona, Girona, especialistes en tractament de fustes en mobiliari exterior i interior, així com de qualsevol superfície que necessiti una restauració o reparació.


Portem a terme, lacat o envernissat de portes, finestres, superfícies de fusta a zones exteriors, mobiliari a la reforma de la llar o Empresa. Pressupostos i assessorament personalitzat, serveis d'aplicació de vernissos i lacats a Barcelona.


Els nostres treballs, sempre resulten amb acabats excel·lents, utilitzant productes d'alta qualitat, durabilitat i resistència.


Cobrim cada tipus de treball amb les millors eines i material, que més s'adequa a cada superfície, servei decoratiu, tractament de superfície, per a zones exteriors, interiors o material i equips industrials.


Treballem complint terminis, cuidant la neteja, el més mínim detall i buscant sempre com a objectiu, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.