ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Aplicadors de microciment a Barcelona

Aplicadors de microciment a Barcelona, som especialistes en aplicació de microciment, material que a nivell decoratiu és de gran utilitat, té una gran adherència com a revestiment, damunt de qualsevol superfície.


La disponibilitat de colors i acabats és tan àmplia, que podem treballar múltiples espais i amb infinitat de possibilitats.


Apliquem el microciment sobre rajoles, rajoles, superfícies metàl·liques, guix, morter etc…, resultant i obtenint efectes decoratius a parets i sostres, d'espais interiors o exteriors.


Molt utilitzat en cuines i banys, sempre cuidant fins a l'últim detall i realitzant una tasca artesanal a cadascun dels nostres projectes.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Espais petits, reformes de pisos integrals, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes d'habitatges a Barcelona.Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.