ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Aire acondicionat a Barcelona

A Reformes Iron oferim un servei integral de Climatització fred - calor, oferim: instal·lació, reparació d'avaries i manteniments.


Assessorament tècnic professional per dissenyar instal·lacions de refrigeració o climatització amb un alt grau d'eficiència energètica per a un estalvi energètic òptim i sostenibilitat. Subministrem tots els equips i materials necessaris per aconseguir instal·lacions de climatització, emprant materials de la més alta qualitat.


El muntatge de les instal·lacions es duu a terme pel nostre personal altament qualificat i especialitzat en Climatització. Tots els nostres tècnics compleixen amb la normativa actual, i disposen de les certificacions necessàries per dur a terme amb la millor eficiència tota mena de treballs de fred o calor.


Construccions, reformes o instal·lacions de tot tipus, per a Empreses i particulars, espais petits i grans, pisos complets o reformes parcials, instal·lacions generals de la llar, sol·licita pressupost a Reformes Iron, digues-nos que és el que necessites, pots consultar el nostre apartat de serveis, on podràs observar tots els nostres serveis a Reformes a Barcelona i construcció en general.


Una àmplia experiència avala la nostra feina, amb un equip multidisciplinari que assumeix reformes integrals d'habitatges, locals i de qualsevol extensió; amb centenars de projectes a les nostres esquenes per tota la península.


Per això el nostre equip us assessorarà des de l'inici en tots els aspectes que hagi de conèixer de la reforma o instal·lació, podent estar tranquil que tindrà el millor resultat.


Professionals seriosos i competents per a qualsevol reforma o rehabilitació, per a Empreses, particulars, Indústries, Comunitats de Propietaris, Administracions de Finques, Organismes Oficials, etc.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.