ESP

Reformas Iron, especialistes en tot tipus de reformes

Aire acondicionat a Barcelona

A Reformes Iron oferim un servei integral de Climatització fred - calor, oferim: instal·lació, reparació d'avaries i manteniments.


Assessorament tècnic professional per dissenyar instal·lacions de refrigeració o climatització amb un alt grau d'eficiència energètica per a un estalvi energètic òptim i sostenibilitat. Subministrem tots els equips i materials necessaris per aconseguir instal·lacions de climatització, emprant materials de la més alta qualitat.


El muntatge de les instal·lacions es duu a terme pel nostre personal altament qualificat i especialitzat en Climatització. Tots els nostres tècnics compleixen amb la normativa actual, i disposen de les certificacions necessàries per dur a terme amb la millor eficiència tota mena de treballs de fred o calor.


Tornar

Reformas Iron

Contacte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.